وسایل و لباس هالووین از کجا بخرم ؟

پرسش

بازاری هست تو تهران وسایل هالووینی داشته باشه ؟

حل شده 0
فهیمه 2025-10-14T11:34:49+03:30 15 پاسخ 190 بازدیدها 1

پاسخ ها ( 15 )

1
    ۱۴۰۴/۷/۲۲ ۱۲:۱۹:۱۰

اگه میدونید کجا لباس هالووین داره به منم بگید

1. درود. برای خرید لوازم و وسایل مربوط به هالووین از جمله ماسک، کلاه، دکوری های خاص و … می‌توانید به مغازه‌هایی در حوالی بازار ۱۵ خرداد، سبزه‌ میدان و بازار بین‌الحرمین، فروشگاه هایی در مناطق شمال و غرب تهران، مثل تجریش، نیاوران، سعادت‌آباد و صادقیه مراجعه کنید. بازارهای صالح آباد و شوش نیز از بهترین و شناخته‌شده‌ترین مراکز تهران هستند و غرفه‌های متعددی وجود دارند که دکورهای رومیزی، فانوس‌های نارنجی، بادکنک‌های تم‌دار، لباس‌های خاص و حتی لوازم نورپردازی مخصوص هالووین را عرضه می‌کنند.
    پیشنهاد میکنم برای دریافت اطلاعات بیشتر روی لینک کلیک کنید.
    لینک راهنما:
    وسایل هالووین در تهران از کجا بخرم؟

بهترین پاسخ
    0
    ۱۴۰۴/۷/۲۲ ۱۵:۴۳:۰۳

ممنون از این اطلاعات، کلا مدل های دیگه بجز هالووینی هم هست!؟ مدل‌های فانتزی و شخصیتی!؟

0
    ۱۴۰۴/۷/۲۲ ۱۶:۱۳:۵۸

من جمعه صالح‌آباد بودم اونجا خرید کردم واقعاً تنوع دکوری‌های هالوینش زیاده هر چی بخوای داره. قیمت‌هاش هم نسبت به جاهای دیگه بهتره.

0
    ۱۴۰۴/۷/۲۶ ۱۳:۵۸:۰۵

از این کدو هالووین بزرگ ها هم دارن؟

0
    ۱۴۰۴/۸/۶ ۱۲:۳۸:۱۰

خیابان میرزای شیرازی تهران فکر میکنم بورسش باشه چون لوازم کریسمس دارن قطعا هالووینم میارن

0
    ۱۴۰۴/۸/۶ ۱۲:۴۰:۰۹

بازار شوش واقعا لوازم هالووین میارن چه جالب نمیدونستم

0
    ۱۴۰۴/۸/۶ ۱۲:۴۳:۲۹

کاستوم های هالووین از کجا بگیریم؟ همین بازارایی که معرفی کردید دارن یا فقط لوازمشو دارن

0
    ۱۴۰۴/۸/۸ ۱۳:۲۶:۱۲

اخه صالح آباد و لوازم هالووین؟؟ 🙄🙄

• درود. بله در این بازار بزرگ، غرفه‌های متعددی وجود دارند که دکورهای رومیزی، فانوس‌های نارنجی، بادکنک‌های تم‌دار، لباس‌های خاص و حتی لوازم نورپردازی مخصوص هالووین را عرضه می‌کنند.

ارسال یک پاسخ