بورس اصلی پنکه شارژی کجاست ؟

پرسش

سلام دوستان مرکز خرید اصلی پنکه دستی و قابل حمل در تهران کجاست ؟

حل شده 0
فهیمه 2025-07-19T09:33:34+03:30 13 پاسخ 118 بازدیدها 1

پاسخ ها ( 13 )

1. بزرگترین بورس پنکه‌های شارژی در تهران، بازار صالح‌آباد و بازار شوش، بازار تهران (حوالی خیابان ۱۵ خرداد، بازار جمهوری هستند. در این بازارها می‌توانید انواع پنکه‌های شارژی دستی، رومیزی و ایستاده را از برندهای مختلف پیدا کنید.

لینک های راهنما:
    بورس پنکه شارژی مسافرتی
    خرید انواع پنکه با قیمت مناسب

بهترین پاسخ
    0
    ۱۴۰۴/۴/۲۸ ۱۰:۰۳:۲۲

توی این فصل خیلی پر استفاده هستن الخصوص این دورگردنی ها یا همراها رومیزی ها هم که تنوع خوبی دارن به خصوص این جدیدا که مه پاشم دارن یا یخ میشه توش ریخت قدتشونم خوبه این گجت ها خیلی پر کاربرد شده از توی مغازه های الکتریکی یا لوازم جانبی دیجیتال میشه پیدا کرد
    توی بازار که خیلی زیاد هستن توی تهران چهارسو خیلیی به وفور دیده میشه توی بازار بزرگ و صالح آباد هم پنکه شارژی خیلی دیده میشه که اکثرن وارداتی و با کیفیت هستن توی طرح های جدید هم دیدم برای بچها مثل ملودی و کرومی طرح لبوبو هم دیدم شارژ کردن میتونید برید سر بزنید با سرچ گوگل هم میشه پیدا کنید بعد بخرید قیمت بگیرید صالح آبادم تو روز های تعطیل یا حضوری میتونید خرید تکی کنید فقط عمده نیست

0
    ۱۴۰۴/۴/۲۸ ۱۰:۰۹:۱۰

سلام عمده فروشین یا تک فروشی هم دارن؟

• بازار صالح آباد و شوش تعدادی از فروشندگان به صورت تک هم فروش دارند . روزهای جمعه صالح اباد اکثرا تک فروشی انجام میشه فرصت خوبی هست برای خرید.

0
    ۱۴۰۴/۴/۲۸ ۱۰:۱۱:۳۹

پنکه دستی بازار صالح آباد زیاد داره ولی برقیا فکر کنم امین حضور باشه.

0
    ۱۴۰۴/۴/۲۸ ۱۰:۳۷:۵۱

من چند روز پیش صالح آباد بودم پنکه‌های رنگی رنگی و متنوعی داشتن حتی طرح کرومی و لبوبو هم داشتن. یه مدل بود مه‌ پاش داشت گرفتم خیلی خوبه😍

2. سلام. من آنلاین شاپ دارم از مغازه‌های بازار صالح آباد خریدم چه تنوعی داشت واقعا انتخاب برام سخت بود

0
    ۱۴۰۴/۵/۲ ۱۲:۵۱:۲۶

پنکه دستی هایی که جدیدا ترند شدن چقد کاربردین تو این هوای گرم. چند روز پیش رفته بودیم بازار صالح آباد برای خرید عروسک، اونجا خیلی تنوع پنکه دستی داشت هم بچگانه هم برای بزرگسال

0
    ۱۴۰۴/۵/۲ ۱۲:۵۴:۱۱

بازار صالح آباد که معرفی کردن تک فروشی هم داره
    من همیشه تصورم این بود که فقط عمدس
    سرچ کردم تو گوگل دیدم سایت معرفی فروشگاه دارن که هم عمده فروشین هم تک فروشی
    اونجا سرچ کنید همه محصولای ترند و متنوع رو اونجا میبینید بدون رفتن به بازار

0
    ۱۴۰۴/۵/۲ ۱۲:۵۷:۴۲

پنکه دستی تو این هوای گرم خیلی واجبه مثل محصولای دیگه نیست که فقط ادایی باشه😊

0
    ۱۴۰۴/۷/۸ ۱۴:۰۵:۱۸

میشه بورس هیتربرقی کوچیکارم معرفی کنید؟؟ همینجاها که گفتید داره یا باید جای دیگه برم؟

ارسال یک پاسخ