اشتراکگذاری
بورس لوازم کشاورزی و باغبانی در تهران
پرسش
دوستان تجهیزات کشاورزی و باغبانی رو از کجا بخرم؟
در حال پیشرفت
0
بورسهای تهران
3 سال
2023-07-25T12:29:27+03:30
2023-07-25T12:29:27+03:30 23 پاسخ
3243 بازدیدها
3
پاسخ ها ( 23 )
درود بر شما، دوست عزیز خیابان سعدی جنوبی از قدیم الایام به بازار ابزار کشاورزی در تهران معروف است. در این خیابان هر آنچه که مربوط به کشاورزی و باغبانی شود از علف زن گرفته تا انواع سمپاش، چمن زن، موتور پمپ آب و … را میتوانید در مدلهای مختلف و با قیمتهای متنوع خریداری کنید.
لوکیشن خیابان سعدی جنوبی تهران
چه جالب نمیدونستم
درود مهتاب عزیز، خوشحالیم که این مطلب مفید بوده براتون🌹🙏
بازار ابزار کشاورزی تهران سعدی جنوبی و حسن آباد
درود سما عزیز، ممنون از اینکه نظرتون رو با ما به اشتراک گذاشتین🌹🙏
انقدر الان تجهیزات کشاورزی گرونه که اصلا نمیشه حتی فکر کرد به خریدنش
درود بر شما، با مراجعه به خیابان سعدی جنوبی تهران میتوانید انواع لوازم و تجهیزات کشاورزی را در مدلهای مختلف و با قیمتهای بسیار متنوع مشاهده کنید.
ممنونم
من به باغبانی خیلی علاقه دارم و یه باغ خانوادگی کار میکنم، تجهیزاتش خیلی خیلی گرونه الان و اصلا برای کشاورزی نمیصرفه که بخریم
درود بر شما، ممنون از اینکه نظرتون رو با ما به اشتراک گذاشتید🌹🙏
ممنونم برای معرفی، یه جایی که همه مدل تجهیزاتی داشته باشه و ارزون باشه رو میشه معرفی کنید
درود مینا عزیز، خیابان سعدی جنوبی بورس اصلی انواع لوازم و تجهیزات کشاورزی در تهران می باشد. که در آن شما میتوانید انواع ابزارآلات کشاورزی و باغبانی را در مدلهای مختلف و با قیمتهای متنوع خریداری نمایید.
سلام، خیابان سعدی جنوبی تجهیزات کشاورزی و باغبانی زیادی داره من واسه باغمون ازونجل سم پاش خریدم.
درود باران عزیز، ممنون از اینکه نظرتون رو با ما به اشتراک گذاشتین🌹🙏
بورس لوازم کشاورزی تهران خیابان سعدی جنوبی هست، میشه خیابان بغل لاله زار . همه چی هم دارن
درود رومینا عزیز، ممنون از راهنمایی کاملتون🌹🙏
چقدر دنبال بازار لوازم باغبانی تو تهران بودم ممنون👍
درود بر شما، خوشحالیم که این مطلب مفید بوده براتون🌹🙏
آدرس اینجایی که معرفی کردیدو بزارید
درود شیما عزیز، خیابان سعدی جنوبی در منطقه ۱۲ تهران واقع شدهاست و از محلههای ارگ – پامنار، فردوسی و بهارستان عبور میکند. جهت دسترسی به لوکیشن دقیق خیابان سعدی جنوبی بر روی لینک زیر کلیک نمایید.🌹🙏
لوکیشن خیابان سعدی جنوبی تهران
جه جالب من نمیدونستم مرکز مشخص دارن
درود مهرانه عزیز، بله خیابان سعدی جنوبی بورس اصلی انواع وسایل کشاورزی و باغبانی در تهران می باشد.
اینجاها ابزارآلات و ادوات حرفه ای کشاورزی هم دارند؟
درود بر شما، بله در خیابان سعدی جنوبی تهران انواع ابزارآلات و لوازم حرفهای کشاورزی و باغبانی با قیمت مناسب بفروش میرسد.🌹🙏