درود بر شما، دوست عزیز ظروف آرکوپال و آیروپال به دلیل ویژگی های خاصی که دارند در شکل و طرح های مختلفی وارد بازار میشوند، و از لحاظ جنس تفاوتهای آنچنان محسوسی با یکدیگر ندارند. تنها تفاوت ارکوپال و ایروپال در مبدا تولیدشان است که ظروف آرکوپال برای کشور فرانسه بوده و ظروف آیروپال در کشور ایران تولید میشود. اگر به دنبال خریدسرویس غذاخوری با جنس خارجی هستید، میتوانید خرید ظروف آرکوپال را در برنامه خود قرار دهید و اگر قصد خرید محصولات ایرانی با کیفیت را دارید، میتوانید ظروف آیروپال را خریداری کنید.
درود حدیت عزیز، اگر ظروف آیروپال مورد نظر از جنس و کیفیت بالایی برخوردار باشد و به وسیله یک کمپانی یا برند معتبر ساخته شده باشد، میتوانید آن را در ماکروفر یا غیره قرار دهید.
درود فریبا عزیز، اگر ظروف آیروپال مورد نظر از جنس و کیفیت بالایی برخوردار باشد و به وسیله یک کمپانی یا برند معتبر ساخته شده باشد، میتوانید آن را در ماکروفر و ماشین ظرفشویی نیز قرار دهید.
پاسخ ها ( 33 )
درود بر شما، دوست عزیز ظروف آرکوپال و آیروپال به دلیل ویژگی های خاصی که دارند در شکل و طرح های مختلفی وارد بازار میشوند، و از لحاظ جنس تفاوتهای آنچنان محسوسی با یکدیگر ندارند. تنها تفاوت ارکوپال و ایروپال در مبدا تولیدشان است که ظروف آرکوپال برای کشور فرانسه بوده و ظروف آیروپال در کشور ایران تولید میشود. اگر به دنبال خرید سرویس غذاخوری با جنس خارجی هستید، میتوانید خرید ظروف آرکوپال را در برنامه خود قرار دهید و اگر قصد خرید محصولات ایرانی با کیفیت را دارید، میتوانید ظروف آیروپال را خریداری کنید.
اا چه جالب مرسییی فکر میکردم آرکوپال و آیروپال فرقی ندارن. آیروپالم میشه گذاشت تو فر؟
درود حدیت عزیز، اگر ظروف آیروپال مورد نظر از جنس و کیفیت بالایی برخوردار باشد و به وسیله یک کمپانی یا برند معتبر ساخته شده باشد، میتوانید آن را در ماکروفر یا غیره قرار دهید.
ظروف آرکوپال بهتره چون خارجین. آیروپال ساخت ایران
درود سما عزیز، از نظر شما بهترین مارک ظروف آرکوپال چه برندیه؟
ظروف آیروپال ایرانی هستن و به نظرم از نظر کیفیت با ظروف آرکوپال خارجی خیلی تفاوت ندارن. تنوع طرح هاشونم عالیه
درود نرگس عزیز ممنون از نظرتون، شما ظروف آیروپال چه برندی پیشنهاد میکنید؟
فرقی با هم ندارن فقط آرکوپال چون ساخت خارجه قیمتش بالاتر از آیروپاله
درود پریا عزیز، ممنون از اینکه نظرتون رو با ما به اشتراک گذاشتین🌹🙏
من خودم سرویس غذا خوری ایروپال دارم با اینکه ایرانیه ولی جنسش با آرکوپال فرانسه یکیه
درود ملیکا عزیز ممنون از نظرتون، از نظر شما ظروف آیروپال چه برندی خوبه؟
بهترین مارک آیروپال مقصوده
ممنون از پاسختون ملیکا عزیز🌹🙏
من مامانم ایروپال ایرانی داره و خودم ارکوپال خارجی ولی خیلی با هم فرقی ندارن
درود ساجده عزیز، ممنون از به اشتراک گذاشتن نظرتون🌹🙏
از نظر براق بودن، هم آرکوپال و هم آیروپال یکی هستن؟؟؟
درود زهرا عزیز، ظروف آرکوپال و آیروپال از نظر کیفیت و جنس تقریبا هیچ تفاوتی با یکدیگر ندارند.
آرکوپال بهتره، من آرکوپال خارجی دارم بیشتر از ۱۰ ساله دم دستی استفاده میکنم نه لب پر شده نه رنگش پریده مثل روز اولشه براحتی هم نمیشکنه.
درود آتنا عزیز ممنون از نظرتون، از نظر شما سرویس آرکوپال چه مارکی خوبه؟
من سرویس آرکوپال لومینارک فرانسه رو دارم خیلی راضیم
ممنون از پاسختون آتنا عزیز🌹🙏
سلام آیروپال رو میشه تو ماکروفر و ماشین ظرفشویی گذاشت؟
درود فریبا عزیز، اگر ظروف آیروپال مورد نظر از جنس و کیفیت بالایی برخوردار باشد و به وسیله یک کمپانی یا برند معتبر ساخته شده باشد، میتوانید آن را در ماکروفر و ماشین ظرفشویی نیز قرار دهید.
آرکوپال خوبه اصن لب پر نمیشه من هشت ساله مدام دارم استفاده میکنم حتی تو کاسه اش غذا رو گاز گرم میکنم هیچیش نشده
درود ناهید عزیز، ممنون از اینکه نظرتون رو با ما به اشتراک گذاشتید🌹🙏
مرسی از مطلب خوب، من اصلا نمیدوستم آیروپال هم هست، فکر میکردم همس یه چیزه اونم آرکوپال
درود ساغر عزیز، خوشحالیم که این مطلب مفید بوده براتون🌹🙏
آیروپال به درد نمیخوره دقیقا مثل آذین اپال
فقط آرکوپال فرانسه خوبه اونم لومینارکش
درود مبینا عزیز، ممنون از اینکه نظرتون رو با ما به اشتراک گذاشتید🌹🙏
من آیروپال دارم خیلی هم راضیم
درود سایه عزیز، از نظر شما سرویس آیروپال چه مارکی خوبه؟
من تا الان فکر میکردم آکروپال همون آیروپاله. مرسی ک انقد دقیق توضیح دادین
درود ندا عزیز ممنون از نگاهتون، خوشحالیم که این مطلب براتون مفید بوده🌹🙏