اشتراکگذاری
بهترین مراکز خرید لباس عروس در تهران
پرسش
سلام دوستان کسی میدونه بازار لباس عروس تهران کجاست؟
در حال پیشرفت
0
بورسهای تهران
3 سال
2023-07-17T10:44:35+03:30
2023-07-17T10:44:35+03:30 33 پاسخ
3305 بازدیدها
3
پاسخ ها ( 33 )
درود بر شما، دوست عزیز از جمله معروفترین مراکز خرید لباس عروس در تهران میتوان به خیابان میرداماد، خیابان جمهوری، خیابان لبافی نژاد، چهارراه امیراکرم، کوچه برلن، بازار امام زاده حسن، میدان نبوت ( هفت حوض )، سلسبیل، بازار نازی آباد، بازار عبدل آباد، خیابان فرشته، میدان محسنی ( مادر )، پاسداران و … اشاره کرد.
خیابان جمهوری لباس مجلسی های شیکی هم داره
درود مهتاب عزیز، درسته خیابان جمهوری علاوه بر لباس عروس، بورس لباس های مجلسی نیز هست.
اگرهم تو این وضعیت میشد زن بگیری بازم من نمیدونم لباس عروس ۳۰ میلیونی رو کجای دلم باید بذارم
درود بر شما، میتوانید با مراجعه به بازارهای معرفی شده در کامنت های بالا، انواع لباس عروس را به صورت کرایهای با قیمت مناسب تهیه کنید.
ما برای خرید لباس عروس خواهرم رفتیم امیر اکرم. تنوعش بدک نبود. اگه خیلی پول مهم نباشه براتون میرداماد و فرشته هم لباس عروس های خوشگل زیاد هست
درود بر شما، ممنون از اینکه نظرتون رو با ما به اشتراک گذاشتین🌹🙏
سلام وقتتون بخیر
برای لباس عروس، لباس مجلسی و پارچه های لباس عروس خیابان جمهوری خیلی خوبه
ممنون از پیشنهادای خوبتون فاطمه عزیز🌹🙏
من از مراکز خرید لباس عروس تهران چهار راه امیراکرم، کوچه برلن و خیابان میرداماد رو میشناسم.
درود باران عزیز، ممنون از نظرتون🌹🙏
خیلی ممنون از معرفی خوبتون. من لباس عروسای میرداماد رو دیدم خیلی قشنگ و بروز هستن
درود آرزو عزیز، درسته خیابان میرداماد یکی از بورس های اصلی لباس عروس در تهران محسوب میشود که به پخش جدیدترین مدل های لباس عروس با برندهای معتبر شهرت دارد.
چهارراه امیر اکرم و کوچه برلن فک میکنم بورسه لباس عروس باشن
درود دنیا عزیز، درسته چهارراه امیراکرم و کوچه برلن از جمله بازارهای لباس عروس در تهران میباشند.
الان نرخ لباس عروس چقدره؟ زن بگیریم یا هیچی؟
درود بر شما، بازار امامزاده حسن، کوچه برلن، بازار عبدل آباد، بازار نازی آباد از جمله بازارهایی هستند، که در آنها میتوانید انواع لباس های عروس را با قیمت های بسیار مناسب تهیه کنید.
خیلییییییییییییی ممنونم چقدر دنبال جایی برای لباس عروس بودم که تنوع داشته باشه
درود سولماز عزیز، خوشحالیم که این مطلب مفید بوده براتون🌹🙏
جمهوری خوبه، چهارراه امیر اکرم، خیابان لبافی نژادم کلی مزون لباس عروس داره.
دورد ناهید عزیز، ممنون از پیشنهادای خوبتون 🌹🙏
کوچه رفاهی و جمهوری، کوچه رفاهی لباس عروس هاش ارزونتر از جمهوری هست اما جمهوری کاراش شیکتره
می تونی با مترو بری ایستگاه سعدی پیاده شی، کوچه رفاهی رو ببینی یه کوچه بالاتر از کوچه برلن هست.
ممنون از راهینمایی کاملتون شقایق عزیز🌹🙏
من خودم لباس عروسمو از میرداماد خریدم ولی کاراش خیلی گرونه، پیشنهاد میکنم بری کوچه برلن اونجا قیمتاش ارزون تره
درود الهه عزیز، ممنون از به اشتراک گذاشتن نظرتون🌹🙏
سه راه جمهوری خیابان لبافی نژاد از اول تا اخرش پر مزون لباس عروسه
درود لیلا عزیز، ممنون از اینکه نظرتون رو با ما به اشتراک گذاشتین🌹🙏
خدا خیرت بده دو ماه دیگه عروسیمه چقدر دنبال بورس لباس عروس تو تهران گشتم👍🙏
درود راضیه عزیز، خوشحالیم که این مطلب مفید بوده براتون🌹🙏
من شنیدم خیابان جمهوری تقاطع خیابان ولیعصر بورس لباس عروسه ولی نمیدونم قیمتاش چجوریه
درود فاطمه زهرا عزیز، لباس های عروس در خیابان جمهوری تهران تقریبا قیمت های بالاتری نسبت به بازار امامزاده حسن، کوچه برلن، بازار عبدل آباد و بازار نازی آباد دارد.
بازار لباس عروس تهران جمهوری و میرداماد
درود سما عزیز، ممنون از نظرتون🌹🙏