لوازم سفره هفت سین از کجا بخریم ؟

پرسش

دوستان از کجا میتونم ظروف هفت سین جدید با قیمت مناسب بخرم ؟

در حال پیشرفت 0
ناشناس 2023-02-21T10:02:24+03:30 11 پاسخ 3571 بازدیدها 1

پاسخ ها ( 11 )

1. درود بر شما. دو مرکز تقریبا اصلی و بورس لوازم عید، یکی در شمال تهران میدان تجریش و دیگری بازار گل شهید محلاتی می‌باشد که بورس جنوب و جنوب شرق فروش لوازم هفت‌سین است. در بازار صالح آباد تهران و بازار شوش هم فروش عمده و پخش لوازم هفت سین و تزیینات عید نوروز وجود دارد. اگر وقت خرید حضوری ندارید حتما به وبسایت و کانال تلگرام این دو بازار سر بزنید و به صورت آنلاین خرید کنید.

لینک راهنما:
    ظروف هفت سین جدید
    وسایل سفره هفت سین ساده و شیک

0
    ۱۴۰۱/۱۲/۲ ۱۰:۴۳:۴۹

من از سایت صالح اباد دیدن کردم هفت سین هاشون خیلی شیکه تازه مجسمه سال هم دارن

0
    ۱۴۰۱/۱۲/۲ ۱۳:۳۹:۴۲

اگه هفت سین عمده بخواید فکر کنم بازار بزرگ تهران و بازار صالح آباد بهترین انتخاب باشن.

0
    ۱۴۰۱/۱۲/۲ ۱۸:۵۹:۱۲

سلام، من بازار صالح آباد رفتم ظروف هفت سین جدید خیلی قشنگی داشتن، حتی هفت سین طرح نماد سال ۱۴۰۲ (خرگوش) هم داشتن.

• درود باران عزیز ممنون از اینکه تجربه حضور و خریدتون از بازار صالح آباد رو به اشتراک گذاشتین. بله این مجسمه های خرگوش نماد سال ۱۴۰۲ رو توی سایت معرفی شدن میتونید از اونجا هم مشاهده و خریداری کنید.

0
    ۱۴۰۱/۱۲/۱۷ ۸:۵۱:۴۷

بازار صالح آباد خرده فروشی هفت سین هم داره؟

• درود بر شما. بله تعدادی از فروشندگان صالح آباد در کنار فروش عمده محصولات خرده فروشی هم انجام میدن. روزهای جمعه هم خیلی از فروشگاه ها تک فروشی دارند حتما از این فرصت میتونید استفاده کنید.

0
    ۱۴۰۱/۱۲/۲۳ ۱۱:۴۸:۴۰

من هفته پیش صالح آباد بودم خیلی لوازم سفره هفت سین قشنگی داشتن
    فلزی هاش که خیلی تنوع داشت هم طرح هم رنگ

• باران عزیز . میدونستین میتونید با مراجعه به کانال تلگرام بازار صالح آباد و سرچ محصول مورد نظر (هفت سین) از جدید‌ترین هفت‌سین‌های موجود در بازار دیدن کرده و پس از انتخاب زیباترین آن‌ها با فروشنده آن ارتباط برقرار کنید و محصول مورد نظر خود را خریداری کنید.

ارسال یک پاسخ